Techsoup Slovenija

RECOSI je partner Techsoup-a na Irskem, v Veliki Britaniji, Sloveniji, Italiji in državah Balkana. Neprofitnim organizacijam ponuja vrhunsko obnovljeno računalniško opremo po znižanih cenah ter tako zmanjšuje digitalni razkorak.


TechSoup je bil ustanovljen leta 1987 v San Franciscu, s strani Daniela Ben-Horina takrat še pod imenom CompuMentor. Dandanes je organizacija prepoznavna kot TechSoup Global. Namen TechSoup-a je bil ustvariti program, kjer osebe s tehnološkim znanjem in veščinami t. i. »mentorji« prostovoljno pomagajo in svetujejo neprofitnim organizacijam na področju informacijskih tehnologij. Sočasno pa je organizacija pričela z zbiranjem donacij različnih tehnoloških produktov, z namenom zagotoviti računalniško opremo različnim neprofitnim organizacijam po dostopni ceni.

Skozi leta se je organizacija širila in večala ter pridobivala nove člane, tako da je danes prepoznavna že po celem svetu. Poslanstvo TechSoupa je premeščati digitalni razkorak in omogočati različnim organizacijam civilne družbe dostop do informacijskih tehnologij. Neprofitne organizacije, ki so članice TechSoupa, lahko tako skozi njihov program tehnoloških donacij pridobijo dostop do široke ponudbe produktov različnih tehnoloških podjetij.Sodelovanje RECOSI in Zavod MISSS (Techsoup Slovenija)

Recosi je decembra 2015 podpisal pogodbo o sodelovanju z zavodom Misss (Techsoup Slovenia), s katerim želimo neprofitnim organizacijam ponuditi vrhunske računalnike po ugodni ceni in jim s tem zagotoviti novejšo opremo za njihovo delo.

Zavod MISSS

Zavod MISSS ponuja nevladnim organizacijam informacije in podporo pri pridobivanju informacijsko komunikacijskih tehnologij pod ugodnimi pogoji. Kot TechSoup Slovenia je od leta 2009 pridružen član vodilne mreže tehnoloških donacij TechSoup Global Network s sedežem v San Franciscu, ki povezuje tehnološke donacije vodilnih proizvajalcev programske in strojne opreme.

Registrirajte se

 

Prvi korak pri pridobitvi donacije je registracija vaše organizacije s katero se ugotovi upravičenost nevladne organizacije do donacije.

Registracija vaše nevladne organizacije ne obvezuje k naročilu in je brezplačna.

Swipe up